НДСВ се завръща на политическата сцена. Това обяви проф. Огнян Герджиков пред

...
НДСВ се завръща на политическата сцена. Това обяви проф. Огнян Герджиков пред
Коментари Харесай

НДСВ се завръща в политиката и се стяга за избори

Национална движение „Симеон Втори" се завръща на политическата сцена. Това обяви проф. Огнян Герджиков пред Българска национална телевизия.

През декември имахме народен съвет, а п рез януари ще имаме конгрес, на който ще поемем курс още веднъж в политиката , уточни той.

Според него има хора с положително мнение за това, което е направила Национална движение „Симеон Втори".

Герджиков напомни, че главната заслуга за влизането на страната ни в Европейски Съюз и НАТО е точно на Национална движение „Симеон Втори" . Не сме безгрешни, само че времето, по което Национална движение „Симеон Втори" беше на власт, беше доста положително за България, посочи той.

По негови думи в партията ще има доста мощни познати лица, само че и доста нови, имало искащи да се запишат.

Герджиков изясни, че към момента не е ясно кой ще бъде ръководител на партията - това щяло да се реши на конгреса. Ще се реши и дали отделилите се от придвижването партии да бъдат поканени да се върнат.

" Нямаме време " - Николай Габровски като пред студентски изпит се надява на Отл. (6)

Третият мандат за него е хазартен и съкрушен

Ще създадем по този начин, че да имаме подготвеност за избори - завръщаме се в политиката с всички нужни дейности и стъпки , акцентира той.

Герджиков, който е и някогашен длъжностен министър председател, означи, че историята ни не познава толкоз доста служебни кабинети за толкоз малко време.

Според него служебните кабинети дотук са се справили много обичайно и изрази мнение, че и актуалният ще изкара до края с триумф. Важното обаче било да се огледа в вероятност.

Герджиков счита, че ГЕРБ са постъпили доста умно с тъй като не са подходили политически. Той обаче не е оптимист, че държавното управление ще мине.

" Качествен е съставът на този проектокабинет, само че това няма съвсем никакво значение. Ако ще да се предложат все Нобелови лауреати, те отново няма да получат болшинство, тъй като са препоръчани от ГЕРБ ", безапелационен бе той.

Герджиков поздрави Николай Габровски за определения проектокабинет и уточни, че има превъзходни усещания от оферти за, който бе министър в неговото служебно държавно управление.
 Национална движение „Симеон Втори
Национална движение „Симеон Втори" - ковачницата за фрагменти на кабинета на Слави Трифонов?

Огнян Герджиков удовлетворен, че Има Такъв Народ имат " усет за фрагментите "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР